perjantai 5. helmikuuta 2010

YLLÄTYKSIÄ

Se on täällä! Se on täällä! Se on täällä! Ai minäkö kuin pikkutyttö jouluaattona?SNY oli valinnut pakettiini AIVAN MAHTAVIA asioita! Sopivasti kaikkea ;)Paketista löytyi muunmuassa Vaaleanpunaista SandnesGarn'in lankaa, punaista Pom-Pom -lankaa, suklaasydämiä, Dumle-lakua, ihanaa teetä, itse tehty sydänavaimenperä, itse tehty kortti, ohje tuota Pom-Pom -lankaa varten sekä ihania pieniä vaaleanpunaisia kynttilöitä, joita en varmaan edes raaski käyttää, ne ovat niin ihania :) Lisäksi koirillekkin oli jotain, hyvä että ehdin edes kuvan napata, kun ne jo katosivat isoihin suihin. Koirat kiittävät!Pom-Pom langasta ajattelin tehdä huivin, tuon saamani ohjeen mukaan.

Vaaleanpunaisesta langasta tulee ehdottomasti itselleni lapaset, suunnitelmissa olisi tehdä sellaset "tupla"-lapaset, jonka sisävuoreksi ajattelin neuloa Novitan Palma -langasta (se vaaleanpunainen) lapaset, tulee varmaankin ihanan lämpimät tumput. Nyt sitten on vaan toteutuksen aika.. :)

Karkit on jo syöty, hyvää oli. :D Sydän roikkuu jo laukun kyljessä ja kehujakin on jo tullut :)

Työn alla on nyt siis tämä huivi. Kuvia luvassa myöhemmin. Tänään helsingissä vieraillessani vierailin myös Novitan rekassa, ja mukaan tarttui uutta Novitan ticotico -lankaa :)Loppukevennykseksi vielä tälläinen kuva. Meidän veitikan "ykkös" nukkuma-asento :)

2 kommenttia:

  1. Kiva että pidit paketista, seuraava jo suunnitelilla =)
    t.Sny

    VastaaPoista
  2. Hei huomasin nyt vasta että olit kysynyt missä päin Tuusulaa oleilen. :) Lähinnä siinä Hyrylän ärrällä, olen töissä siinä vielä pari päivää tuuraamassa ;D Helsingissä asustelen.. :)

    VastaaPoista