perjantai 19. helmikuuta 2010

MYÖHÄISTÄ YSTÄVÄNPÄIVÄPOSTIA....

...kiitos siitä kuuluu rakkaalle Itellalle!

Juu, elikkäs tänään (!!!) saapui SNY'ltä hieno ystävänpäiväkortti, vaikka käsitykseni mukaan ystävänpäivä oli viikko sitten? Noh, kuori on kuitenkin leimattu 10-02-2010. Eli on siis lähetetty hyvissä ajoin, mutta jotenkin kortti on vaan jäänyt omille teilleen? :oJokatapauksessa, SNY lähetti minulle todella hienon ystävänpäiväkortin, myöhästyneet kiitokset siitä! Ja toodella iso kiitos myös postimerkistä, mulla on kaikki muut tuon "sarjan" postimerkit, mutta tuo uupuu, ainakaan kun postimerkkejäni selailin, niin tuota ei tullut vastaan. Kiitos myös siitä :) Ja anteeksi, että postailen tämän vasta nyt, mutta kortti tosiaan tuli VASTA tänään postin mukana minulle. Mietin tässä, josko laittais vihaista palautetta Itellalle. Vähän kyllä pistää suututtamaan..

Puikoilla on tällähetkellä kahdet villasukat, yhdet lapaset, vauvan peitto sekä FIFI -huivi. Ostin tuossa viimeviikolla ensimmäiset bambuiset pyöröpuikot ja ai että on mukava neuloa! Villasukat ja lapaset ovat kyllä hetken aikaa olleet jäissä, sillä sormiin alkaa sattua kun nuo novitan metalliset (..tai mitkä lie) kun puikon päät ovat "teräviä".. Jos ahkerasti yrittää neuloa niin tulee sormenpäät kipeiksi. Pitäis varmaan hankkia myös bambuisia sukkapuikkoja, olis varmaan niin paljon mukavampi neuloa!

Onpas taas ollut hieman taukoja bloggailussa, enkä ole tänne valmiita töitäkään kuvaillut. Olen vaan ahkerasti lukenut muiden blogeja, ettei oo omalle kauheesti jäänyt aikaa / ollut inspiraatiota :) Lupaan bloggailla jatkossa enemmän :)
Mä oon varmaan vähän tyhmä, siis ihan oikeasti, oon lukenut tota Fifi -huivin ohjetta vaikka ja kuinka monta kertaa, mutta en oo tajunnut/osannut jatkaa itse sitä kaaviota. Ja nyt tässä tälläviikolla tajusin, mitkä rivit siinä toistuu... Täytyy varmaan kyllä päätä hakata johonkin seinään, sillä tuohan oli todella helppo! Miten en oo sitä aikasemmin tajunnut?

SNY'lle sen verran, että muutan tuossa maaliskuun lopussa uuteen kotiin :) Laittelen sulle vaikka sähköpostilla uutta osoitetta sitten kun sen on vähän lähempänä... Mutta postia voi siis edelleen laittaa samaan osoitteeseen. :)

Vielä loppukevennykseksi tällainen kuva:Mukavaa hiihtolomaa kaikille, kenellä se alkoi ja kaikille kenellä se on ajankohtainen sitten viikonpäästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti