keskiviikko 3. helmikuuta 2010

LUNTA JA AURINKOA


Pienoinen tauko taasen bloggailussa. Noh, ahkeraa huivin kutomista & postikortteilua on mahtunut näihin viikkoihin. Huivia neuloin eilen ahkerasti, mutta harmikseni lanka LOPPUI kesken ;o vaikka muistelin, että mulla olis ollut vielä sitä lankaa yksi kerä. Noh, kuvia ette vielä siis saa. :)

Innolla oottelen SNY pakettiani, hän jo vihjaili että saattais pian tullakkin. Harmikseni se ei vielä tänään ainakaan oo tullut :(

Kävin äsken lankakaupassa, siellä oli taaas ihania tarjouksia :) Mukaan tarttui muutama kerä harmaata lankaa, josta tulee huivi itselle. Kameran akkulaturi on hävyksissä ja akku loppu, joten kuvia ei nyt ole :( Kaveri osti novitan uutta flipflop -lankaa, jotta teen hänelle villasukat. Voi että, tuo väri on niin ihana että nyt ihan kaduttaa, etten ostanut sitä itselle. Mietiskelin tuossa eilen huivia neuloessani, että sellaiset paksut pyöröpuikot olis kyllä kätevät, varsinkin silloin kun niitä silmukoita alkaa oikeesti olemaan ihan tavattoman paljon :D vaan eipä tullut tälläkään reissulla ostettua niitä, huonomuistinen kun olen.. :)

2 kommenttia: