lauantai 20. helmikuuta 2010

KIERTÄVÄ NEULEVIHKO

Päässä on jo muutamia viikkoja muhinut ajatus kiertävästä neulevihkosesta.

Idea on alunperin postcrossingin foorumilta (aktiiviset foorumilaiset tietävät kyllä travelling notebookin..) Eli, ideana on, että vihko kiertää osallistujilla ja jokaisella on käytössään tietty määrä sivuja. Kun vihko on kietänyt kierroksensa, se palaa alkuperäiselle "omistajalleen" täynnä muiden ihmisten juttuja.

Postcrossingin travelling notebookeissa on yleensä kiertänyt noin A5 kokoinen vihko, mutta olen ajatellut, että A4 kokoinen vihko voisi olla tähän tarkoitukseen sopivampi.

Vihkoon olisi siis tarkoitus kerätä neulomiseen ja yleensäkin käsitöihin liittyviä juttuja. Jokainen osallistuja voi siis itse päättää, mitä vihkoon kirjoittaa. Se voi olla omia ohjeita, vinkkejä.. Ihan mitä vaan, mikä liittyy neulomiseen / käsitöihin. Vihkoon voi piirtää, liimata kuvia..

Osallistujia mahtuu mukaan näin alustavasti 8 henkilöä. Jokaisella on käytettävissään siis 10 sivua. Kaikkia sivuja ei siis ole pakko käyttää. Homma toimii siis niin, että lähetän vihkon ensimmäiselle, joka täyttää omat sivunsa ja sitten lähettää sen seuraavalle. Viimeinen lähettää vihkon takaisin minulle. Jokaiselle osallistujalle on luvassa neuleaiheinen lahja osallistumisesta.
Yksi ihminen saisi käyttää vihkon täyttämiseen aikaa noin yhden viikon, tällä tavalla vihko pääsisi liikkumaan reippaasti. Toki joustan, jos jollakin on kiireitä ja ei esimerkiksi saa omia sivujaan viikossa valmiiksi.
Postimaksuista sen verran, että alle 5 eurolla pitäisi pärjätä.

Noniin, nyt kyselisin, että onkos täällä halukkaita osallistumaan tällaiseen? Jotain jäi tietysti tästä puuttumaan, joten kysykää ihmeessä, jos on kysyttävää. :)
Ja mikäli tahdot osallistua, viestiä kommenttikenttään oman sähköpostin kera, niin otan yhteyttä..

Luvassa osallistujille on siis neuleaiheiset paketit kiitoksena osallistumisesta. :)

OSALLISTUJAT:

minä ---->
1. ANNN
2. PHEDRA
3.
4.
5.
6.
7.
8.
<---- takaisin minulle.

EDIT 21.02.2010: Vielä kuusi ihmistä puuttuupi!

7 kommenttia:

 1. Hei mä haluan tähän mukaan! :) Kiva kun vinkkasit tästä. Juuri iltavuorosta palanneena olen helposti suostuteltavissa :D ann_n@netti.fi.. :)

  VastaaPoista
 2. hihihii, mää jotenki arvasin, että sää tahot :DD
  laittelen sulle ihan just postia... ja jos tiiät jottai muitaki ketä vois kiinnostaa, vinkkaappa ihmeessä :)

  VastaaPoista
 3. Hei, tuohan kuullostaa oikein hauskalta. Osallistun mielelläni, kuinkas hoidetaan osoiteen vahto?

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että on jo kaksi halukasta! Enään puuttuu 6 innokasta ihmistä! :)

  VastaaPoista
 5. Sun pitää sitten blogata koko vihko :) Kun jos oon eka, niin ois kiva nähä sit mitä muut on keksiny :) Ekana on pelottavaa :D

  VastaaPoista
 6. Tottakai bloggailen, jos kaikki osallistujat siihen vain suostuvat :) Joko oot kaikki neulekamut innostanu mukaan? ;)

  Seuraavaks voisin suunnitella sellasta kierrosta, jossa kaikilla olis omat vihot, eli jokainen kirjottais jokaisen vihkoon ja sit kaikilla ois omat täynnä muiden juttuja :)
  Mites, lähetkö siihenkin mukaan? ;)

  VastaaPoista
 7. Hei! Phdran sivuilta bongasin tämän "uutuuden". Haluan ehdottomasti mukaan!

  VastaaPoista