lauantai 20. helmikuuta 2010

LAUANTAI-ILTAA...

Hyytävän kylmää lauantai-iltaa kaikille! Täälläpäin mittari näyttää vain -18 astetta, mutta kun pyryttää niin kovasti, niin tuntuu että ois varmaan -40 astetta pakkasta. Hyi. Koiratkaan eivät HALUA mennä ulos, siis niitä ei oikeesti edes saa ovesta ulos. Enkä kyllä itsekään ole kovin halukas ulos menemään. Yksin tässä koirien kanssa lauantai-iltaa viettelen, katselen televisiota ja neulon tuota Fifi -huivia. Ajattelin myöhemmin illalla lämmitellä saunaakin.

Oon suunnitellut, että jonkinlaista ostos/toivelistaakin tänne pitäis varmaan väsäillä, jotta oikeasti muistaisin hankkia jotain tarpeellista seuraavan kerran kun lankakauppaan menen. :)

Sitä ennen, fiilistellään mukavien talvikuvien parissa...


Tämä kuva on napattu joulukuussa 2009. Eräs ilta bongasin kauniin auringonlaskun, ja pitihän siitä saada kuva..


Tämä kuva on napattu kun olin koirien kanssa joskus lenkillä, taitaa olla tammikuulta tämä kuva. Ostin joskus kirjakaupasta postcrossing -harrastustani varten kortin, missä on vihreä penkki, ja sitä ympäröi kauniin keltaiset lehdet. Tästä kuvasta tuli mieleen se kortti. Joskus ehkä saan aikaiseksi siitäkin kortista napata kuvan tänne, jotta ehkä tajuatte mistä on kyse.. :)

Ps. Lisää kuvia voitte löytää omasta kuvagalleriastani. Siellä ei tosin ole hirmuisesti vielä kuvia, mutta kokoajan tulee lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti