tiistai 12. tammikuuta 2010

NEULOSKELUA

Olen miettinyt tässä tämän päivän tulevaa SNY pariani. Millainenkohan hän mahtaa olla? Alan olla jo niin innoissani, että täytyy pian laskea päiviä kierroksen alkamiseen. No ei nyt sentäs. 8 päivää taitaapi olla aikaa ilmoittautumiseen, jonka jälkeen kierroksen emo alkaa jakaa pareja. Helmikuussa sitten starttailee tuo uusi kierros. Ulkona on ollut tosi hyvä ilma, mitä nyt paljon pakkasta, mutta eipä oo kovasti tainnut tuota lunta sataa. Kauniit on olleet kelit kuvaamisen suhteen, mutta enpä oo saanut aikaseksi lähteä kameran kanssa ulkoilemaan.

Juttelin yhden toisen neulojan kanssa, tai siis idean sain melkein kokonaan häneltä. Niinpä tekaisin tuossa vajaassa tunnissa entisen karkkipurkin ympärille tällaisen hirviön:Se on siis tuo vaaleansininen hökötys tuossa karkkipurkin vieressä, jolla olevinaan on suu, silmät sekä jonkinverran hiuksia.

Hienompikin siitä toki olisi voinut tulla, mutta tuo nyt ajaa asiansa -- sen aikaa ainakin, kun saan suunniteltua siihen "uuden" päällisen. Tuo on siis samanlainen purkki, mutta tyhjä, mitä tuossa vieressä on. Noita karkkejahan saa laivoilta ostettua. Itse en syö, mutta ukko tykkää valtavasti... Tuon purkin pelastin itselleni siis sukkapuikkojen&virkkuukoukkujen säilytykseen, pidemmät puikot siihen ei mahdu.

Huvikseen aloin neulomaan Novitan Mambo -langasta tuohon jonkinnäköistä päällystä, aluksi siihen tosiaan piti tulla vain tuo Mambosta tehty oikein-nurin lankakappale, mutta sitten jostain syystä tuli tyhmä idea tehdä silmät ja suu, mielessä se näytti oikein hyvältä -- mutta nyt lopputulos ei ainakaan minua miellytä. Noh, onneksi tuo ei ole tuossa purkissa mitenkään kiinni, joten jos se ei enää tunninpäästä minun silmää miellytä, nakkaan sen roskiin tai keksin muuta vastaavaa käyttöä ;)

Ja kuvassa olevat nallet astelivat postilaatikostani eilen tänne sisätiloihin. Kyseessähän on Addin nallet ja tinttamarellista ne tilasin :) Hyvinhän ne näyttää passaavan muihinkin puikkoihin, kuten kuvasta näemme ;)

2 kommenttia:

 1. Hauska purkki!
  Blogis alku vaikuttaa muutenkin kivalta. :)

  VastaaPoista
 2. Laittelinkin sulle jo sähköpostia mutta ilmoitampa olemassa oloni vielä täältä kautta =)
  Hauska purkki!

  Kiva päästä jo mietiskelemään pakettia sinulle ;)

  VastaaPoista