tiistai 5. tammikuuta 2010

MUKAVAA PÄIVÄÄ

Mukava päivä, neuloin valmiiksi toisen lapasistani. Toista pitäisi nyt aloittaa, valmistuneekohan samassa ajassa kuin kaverinsa (1½ päivässä?).
Mies on ryyppyretkellä serkkunsa erikoisilla syntymäpäiväjuhlilla, saapuu kotiin vasta huomenna, joten mullahan on tässä reilusti aikaa. Sekun tuppaa aina valittamaan että "älä viitti kilisyttää niitä puikkoja" ja välillä haluais itekki neuloa itselleen villapöksyt, mutta se osaa tehdä lankoihin vaan solmuja ;) Pitäiskö mun opettaa sitä? Sitten olis kaks tässä taloudessa jotka neuloo sukkia yms ;)

Koirat jäi tietysti kotiin -- mun riesaks. No ei, ne on riesoja silloin kun pienempi ihan piruuttaan pissaa sisälle tai alkaa kahinoida isomman kanssa. Pitäis näköjään harjotella sitä hihnassa kävelyä, tuo pieni kun tuppaa repimään multa kädet irti. Tänään on näköjään ollut ihan hyvä päivä, olin molempien kanssa samaanaikaan ulkona eikä kumpikaan sen kummemmin riekkunut.

Ulkona on ollut tosi nätti ilma tänään! Pitäis vielä lumityöt tehdä. Laiskuuttani taidan jättää ne illemmaksi. Tekisi mieli lähteä oikein pitkälle kävelylle kameran kanssa, mutta en osaa päättää menenkö kävelylle vai teenkö mielummin sisällä käsitöitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti