tiistai 22. joulukuuta 2009

ZIPPADIPPA

Päätinpä tämmöstäkin alkaa kirjoittamaan. Olen ollut ahkera blogien lukija jo hetken ja nyt 'haave' omastakin on aika toteuttaa. Tästä on tulossa luultavasti käsityöpainotteinen, että omasta elämästäni en varmaankaan paljoa täällä turise :) Luvassa on juttua mun rakkaasta harrastuksesta; postcrossingista ja valokuvauksesta. Sivussa on linkki tuonne postcrossing -sivulle, jos joku haluaa käydä tutustumassa. Täytyy sanoa että on koukuttava harrastus! Itse pyörinyt mukana jo yli kolmisen vuotta.

Valokuvausta on harrastettu niin kamerakännykällä ja tavallisella digikameralla. Valokuvaus on kiinnostanut aina, niin kauan kuin tajusin kameroista jotain. Tällähetkellä on käytössä Canon EOS 1000D, mutta tarkoituksena on hankkia jokin 'parempi' kunhan rahatilanne antaa myöden ;) Kaikki aikanaan, hyvää kannattaa odottaa, eikö? :) Kuvattua tulee kaikenlaisia asioita, niin outoja kuin vähemmän outoja. Vähemmän outoja on ehkä luonto/rakennukset, eläimet.. Kavereita tulee myös kuvattua :D

Rakastan lukemista ylikaiken, olen kaikkiruokainen kirjojen suhteen! Tänne saattaakin joskus tulla juttua jostain hyvästä kirjasta mitä voisin suositella teille harvoille lukijoilleni :) Ja päinvastoin, jos joku täällä sattuu vierailemaan, voi laittaa jonkin hyvän 'kirjavinkin' mulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti