sunnuntai 27. joulukuuta 2009

LUNTA


Niinpä on taasen yksi joulu lisää vietetty. Mukavaa kun oli vihdoinkin ihan kunnon valkoinen joulu! Alkukuusta pelkäsin, että mahtaakohan jouluna olla lunta. Olis se ollut tylsää viettää kaupungissa(!) lumeton joulu.. Olisin varmasti paennut jonnekkin pohjoiseen, jos näin olisi käynyt. Joulupukki ei valitettavasti ehtinyt henkilökohtaiselle vierailulle, mutta oli kellariin käynyt jättämässä lahjat. Jokaista joulunviettäjää se oli muistanut jollain tavalla, jokaiselle jotakin ja yleensä se jotakin oli hyvin mieluinen.

Itse sain muutaman palapelin minäkun rakastan tehdä niitä! Vaikka se onkin hermoja raastavaa hommaa (välillä..), niin silti tykkään tehdä palapelejä. Seinälle en ole vielä yhtään saanut, enkä kyllä kuviakaan otetuksi, mutta ehkä se päivä koittaa vielä! Tulihan sieltä muitakin ihania lahjoja, mutta sain niitä niin paljon, että menisi paaaaljon aikaa jos pitäisi kaikki käydä lävitse.

Koiratkin taisivat tykätä saamistaan lahjoista. Isompi sai sellaisen perus köysilelun, kun se niillä tykkää leikkiä, tosin hajottaakin ne nopeasti. Pikkuinen sai noin puolenmetrin mittaisen valkoisen luun, jota kaluta mielummin kuin kalliita huonekaluja (mitä se jo on valitettavasti tehnyt.) Huomattiin tossa, että siltähän vaihtuu jo hampaat.

Huomista odotellessa, arki koittaa. Ajattelin osallistua elämäni ensimmäiselle SNY -kierrokselle. Olen jo tänään ottanut varaslähdön ja täytellyt lomaketta jonkin verran. Saas nähdä huolitaanko meikäläistä mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti