tiistai 16. maaliskuuta 2010

SALAISTA POSTIA

HipHei, enpäs oo tännekkään jaksanut kovin ahkerasti bloggailla. Remppailun keskellä ei oikeen huvita bloggailla ja on ollut muutenkin niin hirmunen kiire. Mutta nyt jos ottais taas itseään niskasta kiinni :)

SNY muisti minua synttäriyllätyksellä sekä varsinaisella maaliskuun paketilla. Molemmista löytyi niiiiin paljon mieleisiä juttuja :)Paketin teemana oli tälläkertaa ohjeita ja apuvälineitä - ja tuli kyllä tarpeeseen!
Paketista paljastui kerä 7 Veljestä -lankaa, kerä Tango -lankaa, virkkuukoukku, suorat puikot, pyöröpuikot, kolme ihanaa ohjetta, vanha neulekirja vuodelta -86 :), ihanaa käsirasvaa (joka tuli muuten todella tarpeeseen!), IHANAT TOSSUT <3, karkkia sekä ihana hevoskortti jonka SNY on ilmeisesti ihan minua varten tehnyt :)

Mä oon lukenut paljon toisten blogeista, ja monet on tehneet noita baktus -huiveja, nyt sain ihan ikioman ohjeen joten eikun tuumasta toimeen ;) Puikot ja virkkuukoukku tulivat todella tarpeeseen, itseasiassa aloitin eilen illalla virkkailemaan sellasia kukkasia, jonka ohjeen SNY minulle lähetti ;) Vaikkakin todella ohuesta langasta, mutta... :)

Tossut olivat niiiiin sopivat ja ihanat, miulla on ne tälläkin hetkellä jalassa :)
Tossuista lisäilen kuvia myöhemmin :)

Kiitos aivan mahtavasta paketista SNY!!! :)


Sitten sain pienen synttäriyllätyksen viime viikolla... :)Kirjekuoresta paljastui SNY'n itse tekemä pieni pussukka, aivan mahtava! Pussi on helmineuletta. Lisäksi paketissa oli PUIKKOMITTA, vihdoin mulla on sellanen, kun en ole ikinä muistanut itse ostaa. Lisäksi kuoresta kuoriutui hieno kortti sekä kolme kappaletta silmukkamerkkejä :) Jotka myöskin tulivat tarpeeseen! SNY'n välikätenä toimi tässä synttäriyllätyksessä LankaLuola :)Elkää välittäkö mun nakkisormista..... ;)

KIIITOS vielä kerran SNY! :) <31 kommentti:

  1. Mukavaa että pidit molemmista sekä synttäri ylläristä että varsinaisesta paketista. Seuraava paketti on jo suunnitteilla ;)
    t.Sny

    VastaaPoista